Blar i Brage NMBU på forfatter "Schei, Ingunn"
-
Associations among nutrient concentration, silage fermentation products, in vivo organic matter digestibility, rumen fermentation and in vitro methane yield in 78 grass silages
Weiby, Kim Viggo Paulsen; Krizsan, Sophie Julie; Eknæs, Margrete; Schwarm, Angela Dagmar; Whist, Anne Cathrine; Schei, Ingunn; Steinshamn, Håvard; Lund, Peter; Beauchemin, Karen A.; Dønnem, Ingjerd (Peer reviewed; Journal article, 2022) -
Hvordan øke innholdet av umettet fett i kumelk
Bogstad, Kjersti (Master thesis, 2018)Næringsrik kumelk utgjør en viktig del av kostholdet til de fleste nordmenn. Melk består av foruten vann, protein, fett, sukker, vitaminer og mineraler. Melkefettet har fått mye fokus de siste ti årene på grunn av det høye ... -
Potensialet for å auka feittprosenten i mjølk hjå NRF gjennom fôring
Njærheim, Målfrid Grødem (Master thesis, 2021)Ein konsekvens av auka etterspurnad etter feittrike meieriprodukt er at TINE ønsker å auka feittproduksjonen ved å stimulera produsentane til å produsera mjølk med høgare feittprosent. Det er gjort gjennom auka tillegg- ...